post image
Ndx Aka Ttm Lyrics Video 2017 By Musik Lirik
Posted on 24 February 2017
Title: Ndx Aka Ttm Lyrics Video 2017 By Musik Lirik
Artis: Eljey
Album: Ndx Aka Ttm Lyrics Video 2017 By Musik Lirik
Years: 2017
Genre: Music
Duration: 4:32
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
NDX A.K.A - TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)
lirik :

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

duh koe cah ayu iseh urep ono neng atiku
aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo
koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine

nalikone iseh urip madep mantep bebarengan
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku raiso lali
udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni
janjimu wes tok blenjani

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku raiso lilo sampeyan medhot tresno
manut karep wong tuo gandeng lanangan liyo

loro rasane ati sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

aku raiso lali
udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni
janjimu wes tok blenjani

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

(koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung)

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

duh koe cah ayu iseh urep ono neng atiku
aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo
koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine

nalikone iseh urip madep mantep bebarengan
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku raiso lali
udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni
janjimu wes tok blenjani

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku raiso lilo sampeyan medhot tresno
manut karep wong tuo gandeng lanangan liyo

loro rasane ati sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

aku raiso lali
udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni
janjimu wes tok blenjani

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

(koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung)

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....

koe tau neng urepku
tansah ono neng atiku
ra bakal luntur sak durunge
janur kuning melengkung

opo koe ra kelingan
mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan
tresnoku ra bakal ilang
sayaaaaang....