post image
Aku Ra Mundur Ska Koplo Jaranan
Posted on 02 September 2020
Title: Aku Ra Mundur Ska Koplo Jaranan
Artis: Aimu Record Samarinda [ OFFICIAL ]
Album: Aku Ra Mundur Ska Koplo Jaranan
Years: 2020
Genre: Music
Duration: 5:12
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
AKU RA MUNDUR ( TEPUNG KANJI ) - ORIGINAL SONG BY SYAHIBA SAUFA & JAMES AP

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

Reff :


aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare