post image
Ldr Layang Dungo Restu Reggae Ska Version
Posted on 24 December 2020
Title: Ldr Layang Dungo Restu Reggae Ska Version
Artis: ZONA REGGAE MUSIK
Album: Ldr Layang Dungo Restu Reggae Ska Version
Years: 2020
Genre: Music
Duration: 4:57
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
#layangdungorestu #reggaeska #layangdungorestureggae #layangdungorestuska

LAYANG DUNGU RESTU LIRIK

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku