Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 [3.74 MB]. Gratis Download Mp3 Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 (4:35 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di LaguAZ

post image
Via Vallen - Wegah Kelangan MP3
Posted on 11 January 2019
Title: Via Vallen - Wegah Kelangan MP3
Artis: Via Vallen
Album: Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 - Single
Years: 2018
Genre: Dangdut
Duration: 4:35
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Official Music Video

Title : Wegah Kelangan
Artist : Via Vallen
Songwritter : Danang Danzt
Album : Om. SERA The Best "VIA VALLEN"

Copyright © 2018 Milady Record. All rights reserved.

#viavallen
#wegahkelangan

Via Vallen - Selow MP3
Size : 6.31 MB LaguAZ

Via Vallen - Sayang MP3
Size : 6.21 MB LaguAZ

Via Vallen - Secawan Madu MP3
Size : 6.52 MB LaguAZ

Via Vallen - Ra Jodo MP3
Size : 4.89 MB LaguAZ

Via Vallen - Bojo Galak MP3
Size : 5.63 MB LaguAZ

Via Vallen - Karna Su Sayang MP3
Size : 4.71 MB LaguAZ

Via Vallen - Korban Janji MP3
Size : 3.80 MB LaguAZ