Download Lagu Via Vallen - Sewu Kutho MP3 [3.89 MB]. Gratis Download Mp3 Via Vallen - Sewu Kutho MP3 (5:15 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di LaguAZ

post image
Via Vallen - Sewu Kutho MP3
Posted on 22 February 2019
Title: Via Vallen - Sewu Kutho MP3
Artis: Via Vallen
Album: Via Vallen - Sewu Kutho MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Dangdut
Duration: 5:15
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download Lagu Via Vallen Sewo Kutho MP3


Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh

Podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Kanggo tombo kangen jroning dodo


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Download Lagu Via Vallen Sewo Kutho MP3

Via Vallen - Selow MP3
Size : 6.31 MB LaguAZ

Via Vallen - Sayang MP3
Size : 6.21 MB LaguAZ

Via Vallen - Secawan Madu MP3
Size : 6.52 MB LaguAZ

Via Vallen - Ra Jodo MP3
Size : 4.89 MB LaguAZ

Via Vallen - Bojo Galak MP3
Size : 5.63 MB LaguAZ

Via Vallen - Karna Su Sayang MP3
Size : 4.71 MB LaguAZ

Via Vallen - Korban Janji MP3
Size : 3.80 MB LaguAZ

Via Vallen - Wegah Kelangan MP3
Size : 3.74 MB LaguAZ

Via Vallen - Loro Ning Ati MP3
Size : 6.81 MB LaguAZ

Via Vallen - Sewu Kutho MP3
Size : 3.89 MB LaguAZ