Download Lagu Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 [6.81 MB]. Gratis Download Mp3 Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 (4:36 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di LaguAZ

post image
Via Vallen - Loro Ning Ati MP3
Posted on 04 February 2019
Title: Via Vallen - Loro Ning Ati MP3
Artis: Via Vallen
Album: Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Dangdut
Duration: 4:36
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download Lagu Via Vallen Loro Ning Ati MP3


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki

Via vallen - Loro ning ati [OFFICIAL]

Loro ning ati
Voc. Via Vallen
Cipt. Dwi subagio
Album : Om sera vol 2
Produksi : Dsa Record

Instagram :https://www.instagram.com/dsa_record

klik untuk subscribe :
https://www.youtube.com/channel/UCkKwFOqr6CTEwO3frYn7wiQ?sub_confirmation=1

klik link di bawah ini untuk mononton video lainnya :

Via vallen - Banyu Langgit [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=Kn7BQZH5reU

Via vallen - Indah pada waktunya [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=kslb5HwF9UI

Via vallen - Egois [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=5E6W71YewKs

Via vallen - Tanpa kehadiranmu [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=-3waWwDmHMc

Via vallen - Tresno tekane mati [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=d_WMuLCVCSk

#Viavallen #Omsera #TopTrackIndonesia

Via Vallen - Selow MP3
Size : 6.31 MB LaguAZ

Via Vallen - Sayang MP3
Size : 6.21 MB LaguAZ

Via Vallen - Secawan Madu MP3
Size : 6.52 MB LaguAZ

Via Vallen - Ra Jodo MP3
Size : 4.89 MB LaguAZ

Via Vallen - Bojo Galak MP3
Size : 5.63 MB LaguAZ

Via Vallen - Karna Su Sayang MP3
Size : 4.71 MB LaguAZ

Via Vallen - Korban Janji MP3
Size : 3.80 MB LaguAZ

Via Vallen - Wegah Kelangan MP3
Size : 3.74 MB LaguAZ

Via Vallen - Loro Ning Ati MP3
Size : 6.81 MB LaguAZ

Via Vallen - Sewu Kutho MP3
Size : 3.89 MB LaguAZ