Download Lagu Via Vallen - Cidro MP3 [3.92 MB]. Gratis Download Mp3 Via Vallen - Cidro MP3 (4:58 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di LaguAZ

post image
Via Vallen - Cidro MP3
Posted on 07 October 2019
Title: Via Vallen - Cidro MP3
Artis: Via Vallen
Album: Via Vallen - Cidro MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Dangdut
Duration: 4:58
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro

Download Lagu Via Vallen - Cidro ( Official ) Mp3, Download Mp3 Via Vallen - Cidro ( Official ) Gratis, Download Lagu ViVa Music Indonesia Mp3 Gratis

Via Vallen - Selow MP3
Size : 6.31 MB LaguAZ

Via Vallen - Sayang MP3
Size : 6.21 MB LaguAZ

Via Vallen - Secawan Madu MP3
Size : 6.52 MB LaguAZ

Via Vallen - Ra Jodo MP3
Size : 4.89 MB LaguAZ

Via Vallen - Bojo Galak MP3
Size : 5.63 MB LaguAZ

Via Vallen - Karna Su Sayang MP3
Size : 4.71 MB LaguAZ

Via Vallen - Korban Janji MP3
Size : 3.80 MB LaguAZ

Via Vallen - Wegah Kelangan MP3
Size : 3.74 MB LaguAZ

Via Vallen - Loro Ning Ati MP3
Size : 6.81 MB LaguAZ

Via Vallen - Sewu Kutho MP3
Size : 3.89 MB LaguAZ