Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 [3.58 MB]. Gratis Download Mp3 Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 (5:22 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru GuyonWaton di LaguAZ

post image
Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3
Posted on 08 August 2019
Title: Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3
Artis: GuyonWaton
Album: Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Pop
Duration: 5:22
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Lirik lagu PAMER BOJO - Guyon waton (Akustik)


✒ SUBSCRIBE for more video:
https://www.youtube.com/c/SYARIFSAPUTRA

GuyonWaton Official :
https://www.youtube.com/channel/UCxb2XwbJ0W5NUecmJIEHNxg

Didi Kempot Official:
https://www.youtube.com/channel/UCfv_crnYoIXCNme6039GU1A

...........................................................
Lagu : Pamer Bojo - Didi Kempot
Cover : Guyon Waton
............................................................
Sorry lur bila ada salah kata dalam menulis lirik saya hanyalah manusia biasa ✌