Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3 [3.67 MB]. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3 (4:8 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Nella Kharisma di LaguAZ

post image
Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3
Posted on 16 October 2019
Title: Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3
Artis: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Dangdut
Duration: 4:8
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba nglaliake jenengmu

Soko atiku sak tenane

Aku ora ngapusi isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Kanggo tombo kangen jroning dodo


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho [OFFICIAL] Mp3, Download Mp3 Nella Kharisma - Sewu Kutho [OFFICIAL] Gratis, Download Lagu Milady Record Official Mp3 Gratis