Download Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 [7.85 MB]. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 (6:54 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Nella Kharisma di LaguAZ

post image
Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3
Posted on 14 February 2019
Title: Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3
Artis: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 - Single
Years: 2018
Genre: Dangdut
Duration: 6:54
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download Lagu Nella Kharisma Ra Nduweni MP3


Cobo rungokno sworo atiku

Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu

Eling semono isih bebarengan

Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu


Nangis ning atiku eling nelongso rasane

Naliko kudu melepas lungomu

Nrimo kudu pisah naliko isih sayang

Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu


Aku iseh ora iso nglalekake sliramu

Nadyan ora biso nduweni rogomu lan tresnomu

Nelongsone ati garise kudu nerimo perpisahan lan lungamu

Opo tresno ra kudu nduweni lan nyanding sliramu


Cobo rungokno sworo atiku

Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu

Eling semono isih bebarengan

Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu


Nangis ning atiku eling nelongso rasane

Naliko kudu melepas lungomu

Nrimo kudu pisah naliko isih sayang

Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu

Title: Ra Nduweni
Artist: Nella Kharisma
Songwriter : R Husin Albana
Album: Radio Hits "Memori Berkasih - Karna Su Sayang"
Download Aplikasi Aneka Safari Digital di http://bit.ly/2I9DNep

***
Available download & streaming on:
iTunes: https://apple.co/2Aa5dOu
Spotify: https://spoti.fi/2rRva0Z
Deezer: http://bit.ly/2T5SNOY

Buy on Amazon: https://amzn.to/2rRa2I2

***
Connect with us:
Facebook : https://www.facebook.com/anekasafarirecords
Twitter : https://twitter.com/SafariRecordsID
Instagram : https://www.instagram.com/safarirecords/

Contact :
Tlp. : +6282333038023 ( Admin )

Copyright © 2018 Aneka Safari Records. All rights reserved.

#NELLAKHARISMA
#RaNduweni
#AnekaSafariRecords