Download Lagu Nella Kharisma ft. Ilux ID - Nanges Sak Tenane MP3 [3.55 MB]. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma ft. Ilux ID - Nanges Sak Tenane MP3 (4:6 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Nella Kharisma di LaguAZ

post image
Nella Kharisma ft. Ilux ID - Nanges Sak Tenane MP3
Posted on 27 August 2019
Title: Nella Kharisma ft. Ilux ID - Nanges Sak Tenane MP3
Artis: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma ft. Ilux ID - Nanges Sak Tenane MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Pop
Duration: 4:6
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Nangis batinku saiki kelingan sampean

Nong jero ati iki kulo tasek sayang

Sepurane kulo bien ninggalke

Sak temene mageh kangen slirane


Mung siji dungaku iki kanggo awakmu

Mugo kowe seneng urip karo bojomu

Rausah mbok pikirne aku iki ning kene

Senajan ati perih ra bakal tak ketokne

Twitter : @ilux_id