Download Lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3 [7.73 MB]. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3 (6:23 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Nella Kharisma di LaguAZ

post image
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3
Posted on 10 January 2019
Title: Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3
Artis: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3 - Single
Years: 2018
Genre: Dangdut
Duration: 6:23
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Atiku rasane loro

nyawang kowe rabi karo wong liyo

nangis getih eluhku

remuk ajur rosoku

kowe tego ninggal aku


opo iki wes dalane

kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku kudu kuat batinku

senajan nyikso tresnoku


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso


Atiku rasane loro

nyawang kowe rabi karo wong liyo

nangis getih eluhku

remuk ajur rosoku

kowe tego ninggal aku


opo iki wes dalane

kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku kudu kuat batinku

senajan nyikso tresnoku


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso


Biyen tak tandur pari tukule suket teki

Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi

Kowe tego nglarani blenjani janji suci

Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso



Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi [OFFICIAL]

DITINGGAL RABI
VOC. NELLA KHARISMA
CIPT. YONANDA NDX
ALBUM : THE BEST NELLA KHARISMA VOL. 5
PRODUKSI : DSA RECORD

#TopTrackDangdut2018