Download Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang MP3 [3.58 MB]. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang MP3 (6:13 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Nella Kharisma di LaguAZ

post image
Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang MP3
Posted on 28 January 2019
Title: Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang MP3
Artis: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang MP3 - Single
Years: 2017
Genre: Dangdut
Duration: 6:13
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Bisane mung nyawang

Sing biso ndampingi

Bisane mung ngangen

Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang

Wis ono hang ngudang

Riko hang sun eman

Wis duwen wong liyan


Getun rasane ati sing biso nduweni

Riko hang sun demeni

Riko hang sun welasi

Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni

Riko hang sun demeni

Riko hang sun welasi

Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire

Bisone mung nyawang

Kadung mulo wis takdire

Lilo isun lilo


Bisane mung nyawang

Sing biso ndampingi

Bisane mung ngangen

Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang

Wis ono hang ngudang

Riko hang sun eman

Wis duwen wong liyan


Getun rasane ati sing biso nduweni

Riko hang sun demeni

Riko hang sun welasi

Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni

Riko hang sun demeni

Riko hang sun welasi

Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire

Bisone mung nyawang

Kadung mulo wis takdire

Lilo isun lilo

Lilo isun lilo

Lilo isun lilo

Haaaaa aaaa

BISANE MUNG NYAWANG
VOC. NELLA KHARISMA
CIPT. ALI PX
ALBUM : DANENDRA MUSIK VOL. 6 NELLA & VITA KDI
PRODUKSI : DSA RECORD