Download Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere MP3 [3.53 MB]. Gratis Download Mp3 Ndarboy Genk - Balungan Kere MP3 (5:44 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Ndarboy Genk di LaguAZ

post image
Ndarboy Genk - Balungan Kere MP3
Posted on 06 September 2019
Title: Ndarboy Genk - Balungan Kere MP3
Artis: Ndarboy Genk
Album: Ndarboy Genk - Balungan Kere MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Pop
Duration: 5:44
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Mbiyen aku tau kelangan

Nganti sakiki isih kelingan

Kowe sing tak anti anti

Bebrayan tekane pati

Jebule mblenjani janji


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo esuk sore

Nanging kowe sambat wae

Jarene balungan kere


Opo pancen wis nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jare mok arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne


Kudune kowe ngerteni

Kabeh mung titipane gusti

Senajan atiku wis bubrah

Ngandelin ning ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan balungan kere

Ora gelo nyambut gawe

Senajan dalan ra alus

Sing penting wani terus


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo esuk sore

Nanging kowe sambat wae

Jarene balungan kere


Opo pancen wis nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jare mok arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne


Kudune kowe ngerteni

Kabeh mung titipane gusti

Senajan atiku wis bubrah

Ngandelin ning ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan atiku wis bubrah

Ngandelin ning ibadah

Gusti sing paringi berkah

Download Lagu NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE ( Official Music Video ) Mp3, Download Mp3 NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE ( Official Music Video ) Gratis, Download Lagu Ndarboy Genk Mp3 Gratis