Download Lagu Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3 [4.90 MB]. Gratis Download Mp3 Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3 (5:47 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru ILUX ID di LaguAZ

post image
Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3
Posted on 08 September 2019
Title: Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3
Artis: ILUX ID
Album: Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Pop
Duration: 5:47
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Biyen aku tau kelangan

Nganti saiki iseh kelingan

Koe sing tak anti anti

Bebrayan tekaning pati

Jebule mblenjani janji


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore

Nanging koe sambat wae

Jaremu balungan kere


Opo pancen wes nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke


Kudune koe ngerteni

Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah

Kandelne nggone ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan balungan kere

Ora kendo nyambut gawe

Senajan dalan ra alus

Sing penting wani terus


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore

Nanging koe sambat wae

Jaremu balungan kere


Opo pancen wes nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke


Kudune koe ngerteni

Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah

Kandelne nggone ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan atiku wis bubrah

Ngandelin ning ibadah

Gusti sing paringi berkah

Download Lagu ILUX ID - BALUNGAN KERE (Koplo Version) - (Official Music Video) Mp3, Download Mp3 ILUX ID - BALUNGAN KERE (Koplo Version) - (Official Music Video) Gratis, Download Lagu Samudra Record Mp3 Gratis