Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 [5.81 MB]. Gratis Download Mp3 Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 (5:11 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Happy Asmara di LaguAZ

post image
Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3
Posted on 07 August 2019
Title: Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3
Artis: Happy Asmara
Album: Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Dangdut
Duration: 5:11
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Sepine wengi iki ngridu ati

Seng tansah kelingan sliramu

Kowe ninggal aku


Ademe howo iki

Nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe

Gandeng karo liyane


Yen pancen iki uwes garise

Aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekne

Masio abot sanggane


Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo di hianati

Yen pancen uwes garise

Kowe gandeng karo dee

Mung dungoku, mugo langgeng saklawase


Ademe howo iki

Nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe

Gandeng karo liyane


Yen pancen iki uwes garise

Aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekne

Masio abot sanggane


Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo di hianati

Yen pancen uwes garise

Kowe gandeng karo dee

Mung dungoku, mugo langgeng saklawase


Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo di hianati

Yen pancen uwes garise

Kowe gandeng karo dee

Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Title : Tak Ikhlasno
Singer : Happy Asmara
Songwriter : HappyRism
Music Arranger : Maska Studio (dwi putra)
Album : single
Publisher : Happy Asmara
Label : Happy Asmara Music

BIG THX TO

ALLAH SWT
ORANGTUA AYAHANDA DAN KANJENG MAMI
SAUDARA DAN KELUARGA HAPPY
TEMEN2
SAHABAT
TEAM YG TERLIBAT
ORANG TERDEKAT
PASHATI
SMANEKA
KRC
CLING CAFE

BANTU HAPPY BERKARYA DENGAN KLIK LIKE SUBSCRIBE DAN AKTIFIN TOMBOL LONCENG.

SEMOGA BISA DI TERIMA DI KALANGAN MASYARAKAT ❤

RBT
Comingsoon

#HappyAsmara #Pashati #NewSinggle

Copyright © 2019, HappyAsmaraMusic [Official Video]

Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan Aku

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : https://www.youtube.com/c/HappyAsmaraMusic
Instagram : https://www.instagram.com/happyasmara_clan
Facebook : https://www.facebook.com/happy.rismanda.hendranata
fanspage :https://www.facebook.com/Happy.asmara.real/