Download Lagu Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) MP3 [4.96 MB]. Gratis Download Mp3 Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) MP3 (3:28 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Dimas Gepenk di LaguAZ

post image
Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) MP3
Posted on 26 July 2019
Title: Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) MP3
Artis: Dimas Gepenk
Album: Dimas Gepenk - Tresno Tekane Mati (Cover) MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Pop
Duration: 3:28
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Aku ra lilo pisah marang sliramu

Mergo omongan dadi salah paham

Janjimu tak patenke ing jero rogo iki

Supoyo tansah kelingan sliramu


Wong lanang liyane ra bakal ganteni

Jenengmu tak ukir sakjroning ati


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali

Tok duakke ora popp tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu


Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki

Yen pancen kowe kroso gek ndang bali

Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu

Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu


Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu

Sliramu kegowo njero impenku


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik

Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali

Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu


Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki

Yen pancen kowe kroso gek ndang bali

Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu

Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu


Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu

Sliramu kegowo njero impenku


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik

Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali

Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

SUBSCRIBE UNTUK SUPPORT KITA TERUS SUPAYA LEBIH MAJU.

Makasih telah Menyaksikan Vidio Cover Dari Kita

Bussines : Line @cybersda
email : [email protected]

Title : Tresno tekane mati
Cipt : BlackSkinBoy

Instagram :
@Dimas_Gepenk
@monica.dong__
@aryfaza

#tresnotekanemati
#dimasgepenk
#coverkentrung

Copy right ©2019
Dimas Gepenk