Download Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto (Lyric) MP3 [5.75 MB]. Gratis Download Mp3 Didi Kempot - Sewu Kuto (Lyric) MP3 (4:18 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Didi Kempot di LaguAZ

post image
Didi Kempot - Sewu Kuto (Lyric) MP3
Posted on 02 August 2019
Title: Didi Kempot - Sewu Kuto (Lyric) MP3
Artis: Didi Kempot
Album: Didi Kempot - Sewu Kuto (Lyric) MP3 - Single
Years: 2014
Genre: Pop
Duration: 4:18
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh

Podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Kanggo tombo kangen jroning dodo


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Perawan Kalimantan : https://www.youtube.com/watch?v=Jla1kM90ZOk
Stasiun Balapan : https://www.youtube.com/watch?v=xd8l_X4WL-Q
Tanjung Mas Tinggal Janji : https://www.youtube.com/watch?v=aGgstpdoxPo