Download Lagu Didi Kempot - Layang Kangen MP3 [5.77 MB]. Gratis Download Mp3 Didi Kempot - Layang Kangen MP3 (5:43 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Didi Kempot di LaguAZ

post image
Didi Kempot - Layang Kangen MP3
Posted on 04 August 2019
Title: Didi Kempot - Layang Kangen MP3
Artis: Didi Kempot
Album: Didi Kempot - Layang Kangen MP3 - Single
Years: 2017
Genre: Pop
Duration: 5:43
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Layangmu tak tompo wingi kuwi

Wis tak woco opo karepe atimu

Trenyuh ati iki moco tulisanmu

Ra kroso netes eluh ning pipiku


Umpomo tanganku dadi suwiwi

Iki ugo aku mesti enggal bali

Ning kepriye maneh mergo kahananku

Cah ayu entenono tekaku


Reff:

Ra maido sopo wong sing ora kangen

Adoh bojo pingin turu angel merem

Ra maido sopo wing sing ora trenyuh

Ra kepethuk sawetoro pingin weruh

Percoyo aku, kuatno atimu

Cah ayu entenono tekaku

Evolution #9 SMA N 1 Wonosari