Download Lagu Didi Kempot - Cidro MP3 [3.62 MB]. Gratis Download Mp3 Didi Kempot - Cidro MP3 (4:21 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Didi Kempot di LaguAZ

post image
Didi Kempot - Cidro MP3
Posted on 09 August 2019
Title: Didi Kempot - Cidro MP3
Artis: Didi Kempot
Album: Didi Kempot - Cidro MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Pop
Duration: 4:21
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro

#LordDidi #GodfatherofBrokenHeart #SobatAmbyar
Buat SOBAT AMBYAR (sadbois, sadgerls, sad people club, kempoters) yang lagi patah hati, ini lagu kalian....

Follow twitter resmi: @sobatambyarrr
@didikempotid