Download Lagu Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3 [3.77 MB]. Gratis Download Mp3 Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3 (4:32 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Didi Kempot di LaguAZ

post image
Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3
Posted on 13 September 2019
Title: Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3
Artis: Didi Kempot
Album: Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Dangdut
Duration: 4:32
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati

Opo ngene iki sing jenenge korban janji

Wis ambyar aku kudu kepiye

Metu ngendi supoyo ketemu kowe


Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar

Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar

Wis ambyar loro sing tak rasakke

Kowe lunggo ninggalke aku ning kene


Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Manise janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene


Sopo sing ra gelo

Yen digawe kuciwo

Ambyar


Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar

Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar

Wis ambyar loro sing tak rasakke

Kowe lunggo ninggalke aku ning kene


Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Manise janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene


Sopo sing ra gelo

Yen digawe kuciwo

Ambyar

Download Lagu Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) [OFFICIAL] Mp3, Download Mp3 Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) [OFFICIAL] Gratis, Download Lagu Didi Kempot Official Channel Mp3 Gratis