Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 [3.54 MB]. Gratis Download Mp3 Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 (5:49 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Dhevy Geranium di LaguAZ

post image
Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3
Posted on 29 July 2019
Title: Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3
Artis: Dhevy Geranium
Album: Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 - Single
Years: 2018
Genre: Reggae
Duration: 5:49
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Song Writer : Danang Danzt
Wardrobe : Maria Salon Lumajang
Lokasi : Pura Mandhara Giri Semeru Agung. tempat ini terletak di desa Senduro, kecamatan Senduro, Kabupaten Lumajang, Jawa Timur, berjarak sekitar 20 km atau 30 menit perjalanan dari pusat kota.

Wegah Kelangan Reggae Cover By Dhevy Geranium
jangan lupa Comment, like, Share & SUBSCRIBE pastinya..
Untuk Reqquest lagu, pastikan kalian Subscribe dan like dulu ya video-video kita..

Jangan lupa follow juga instagram kami di:
- Dhevy_geranium: https://www.instagram.com/dhevy_geranium/?hl=id

- Geranium_official: https://www.instagram.com/geranium_official/?hl=id

More Info: 082312331371 (GERANIUM OFFICIAL)

#EDANREGGAE
#PUNGKASANE
#GERANISIA