Download Lagu Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3 [3.51 MB]. Gratis Download Mp3 Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3 (4:54 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Dhevy Geranium di LaguAZ

post image
Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3
Posted on 12 August 2019
Title: Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3
Artis: Dhevy Geranium
Album: Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3 - Single
Years: 2019
Genre: Reggae
Duration: 4:54
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro

CIDRO REGGAE VERSION By Dhevy Geranium

Song Writer: Didi Kempot
Arranger : Rizky Geranium
Video & Editing : Bagus Rizki (Arunika Studio)
Directed : Alie Melon
Location : GM HOTEL LUMAJANG
Contact Person: 082312331371

Dapatkan Original Merchandise Geranium di:
- artwork.el: https://www.instagram.com/artwork.el/?hl=id

Jangan lupa bantu kami dengan cara LIKE, COMMENT, SHARE & SUBSCRIBE agar kami tetap konsisten dalam BERKARYA
Follow Juga Instagram Kami:

- Dhevy Geranium: https://www.instagram.com/dhevy_geranium/?hl=id

- Arunika Studio: https://www.instagram.com/ilhambagus_rizki/?hl=id

- Geranium Official: https://www.instagram.com/geranium_official/?hl=id

- Alie Melon: https://www.instagram.com/alie_melon/?hl=id

#EDANREGGAE
#cidro
#dhevygeranium